Waarderen & Werkbeleving

In veel organisaties staat een zorgvuldig gekozen functiebeschrijvingen en een functiewaarderingssysteem nog altijd aan de basis van het beloningsbeleid. Wij helpen bij het kiezen van een geschikt systeem en de implementatie daarvan. Voor modernere, zelfsturende, agile organisaties met veelal een platte organisatiestructuur gebruiken we een rollenmodel als kapstok voor functiewaardering.

Belonen & Gedrag

Naast een basissalaris en eventueel een bonus is het van belang om te kijken naar secundaire onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket. Steeds meer organisaties spelen daarnaast in op de intrinsieke motivatie van medewerkers. Daarbij spelen ontwikkel- en carrièremogelijkheden, continue feedback, de stijl van leidinggeven en de cultuur in organisaties een grote rol. Wij helpen bij het implementeren van het nieuwe belonen en beoordelen in organisaties.

Belonen & Strategie

U wilt de arbeidsvoorwaarden binnen uw organisatie succesvol laten bijdragen aan uw bedrijfsstrategie. Vraagstukken rondom arbeidsmarkt, individualisering en internationalisering vragen om een geïntegreerde aanpak. Maar hoe realiseert u dit zonder dat de ontwikkeling van de loonsom uit de hand loopt?